Tuesday, July 27, 2010

Ubat mujarab

                       Oleh kerana tidak dibenarkan keluar shopping, maka saya mengambil keputusan untuk ONLINE SHOPPING even mahal sikit price nya but then its worth daripada pusing2 satu mall dengan membawa kereta, tak kira petrol, tol and peluh yang menitis nitis. huhu. just pilih2, click send the order form and transfer online (mbb). as easy as ABC (bak kata anis). tup2 barang (hbeg, dress, cardigan dll) deliver ke rumah. and sure lah umi akan pelik "eh bila awak beli?" jawapan nya ~ "kini segalanya di hujung jari" umi membalas "amboi dah pandai sekarang, kaya nampak, untuk umi mana? hmm harapan jela" dengan nada memujuk kemudian membalas "erkk umi nak ke? alaa nanti bukan umi pakai, umi ni kan demand oppsss" haha.

shopping guna duit sendiri ok, saya tak suka menyusahkan ibu bapa kerana SAYA ANAK MITHALI, aminn :)

            Sekarang tengah tunggu dress dari ****** and handbeg dari ***** (brand? jangan riak, dosa!) paid already meyh (pssstt ni pun umi tak tau. ok jangan bagi umi tengok resit, im dead -.0 haha ) tapi lambat lagi. bulan ogos nanti baru deliver. tak tahu lah kenapa lambat pulak kali ni. dia macam nak suruh pakai raya nanti je, ahaks! tak pe, kalau raya di singapore, pakai dress pagi raya pun tak jadi hal. ye tahun ni raya kedua saya beraya di singapore insyaAllah 

jangan kirim ole2 ok, kat sane CEKIK DARAH, KEREK PULAK TU
 (da bagi tau awal2 tu,nampak sangat kedekut gile kan? HAHA)

sekian,
salam alaik :)

No comments: