Thursday, August 19, 2010

owh bulannnn...

salam alaik :)) 
hows ur ramadhan so far? saya tak ponteng lagi ok ;DD 
semoga amalan kita diterima.          

        harini saya mengidam sup ekor yang panas + nasi bubur (well orang gigi tak kuat gara2 bracess). lawan dengan air teh bunga panas (kenapa perlu panas? untuk penghadaman yang lebih efisyen, baru lah slim) lepas tu makan gula gula kapas dan blablabla :) dengan makan kita boleh menstabilkan balik emosi kita. wuu. seriously rasa macam nak makan malam2 buta kat tepi pantai, SORANG2. hmmm haram lah abi bagi keluar sorang2, malam2 buta. apa yang saya mahu ialah BERSENDIRIAN :(

 mudah mudahan Mr Sup Ekor dapat mengubat duka lara. 

 nak makan cotton candy macam ni, gila heaven but then kena diabetes lah nanti.
*terfikir, kalau ada orang propose cmni kan best. mmg memorable + sweet habiss
ok aisyah, please jangan berangan!  sila berpijak dibumi yang nyata! drrrr

jumpe next entry, salam alaik.
* saya memang peminat sup no 1 kat dunia. tak kira lah sup apa pun. boleh survive dgn makan sup dr mkn nasi kot, boleh diet :))

No comments: