Thursday, January 13, 2011

Tekak ohh tekak..

salam.

huhu. harini aku mengidam.... memanjang ngidam.. haih. actually niat nak puasa. tapi........ terbeli sarapan pagi tadi then masa nak sampaikan usrah tu perut dah pedih gila. tekak pun rasa pahit (angin dah naik) so daripada muntah dek kerana gastrik. baik makan. n actually niat nak puasa bukan sebab nak tambah pahala (astaghfirullah) ,, ada lah niat tu tapi more towards dah muak makanan kat kuis ni. tak tau nak makan apa, nak makan makanan yg diidamkan je. then sakit gigi. so decide nak puasa.

btw, lately aku mengidam kek blueberry cheese n oso lasagne kat SR. huhu. before that ngidam ayam percik ayamas. then ngidam pizza dominos. roomate aku kata "kau tekak barat doe. tak agak2!" haha.




  

im not preggy ok, harap maklum~ well mengidam kan simptom2 org yg pregnant.
sape nak sedekah makanan2 yang aku ngidam ni? tafadhol,,, just come over to parcel 9 KUIS :)

salam alaik...

No comments: