Friday, March 18, 2011

Hello untie Atah

salam alaik..

tengok pada entry pun dah tahu sekarang aku sedang bercuti sem. hehe. macam biasa tiada istilah duduk rumah goyang malah kumpul lemak. so entry kali ni nak cerita sikit2 some of my activities..

1st week : memenuhi segala jemputan perkahwinan. barakallah kepada pasangan raja sehari :) actually tak kenal pun semua pengantin nya. just datang kenal2 saudara. takut kang terlanggar perut kat mana2 kang tak tau yg tu sbnrnye saudara sendiri :) *sorry xbyk gambar. gmbr kat lappy lagi 1. will update soon*

the cousins and my lil sister, Anis (baju merah)

dah besar gajah da budak tu ;D


garden wedding dekat putrajaya's lake.

i just put on d jubah. simple + MENUTUP AURAT :)



2 3 hari lepas tu balik kampung dekat balik Pekan, Pahang. kawe orang pekann mu tahu dok? hehe (nk loghat sgt tak reti,, nnti buat malu org pekan je ;D)

memperkenalkang ni kawe punya anok sedaro baru. keluarang 2011. haha. baru habih pantang uh, hok kighi, ARIEQ HAIDHAR, 2 bulang setengoh, hok kanang pulok.. alamak tak ingak pulok namo dio sebak namo dio panjang, yang peting nama dio EIMAN, 3 bulang doh.  

serius excited tahap dewa. main dgn bayi2 tersebut. actually i got 4 anak saudara (anak cousin) this year. so call me UNTIE AISYAH :) no esah2.. aku lada mulut sesorang (hoho). yang tak ada dlm ni lagi sorg super duper comel + putih + gebu. we call this baby 'Eric leong' because of the botaksss n the sepetsss. well his parent are chinese look meyh. serius geram. rasa nak lipat2 masuk dalam poket n culik dia bawa balik rumah. haha. *kejam* cant wait to have my very own one. it doesnt mean aku tak sabar nak kahwin but then this is call kehidupan, "we have to plan unless we'll be plan by others" dalam bahasa melayu yang lebih best "kita harus memimpin jika tidak, kita akan dipimpin" ada lah kesinambungan drpd kepimpinan n planning kan. kejayaan bermula dari angan2 kan orang tua kata :D

untie miss this budakss.. pssstt kepada mak2 yang g kursus ke busy ke, klu rasa nak cari babysitter buat sementara untie aisyah sedang bercuti sem.. sila lah 'courier' bdk2 ni ke klang. they're soooo welcome. huhu..

jazakillah :)

No comments: