Thursday, May 5, 2011

ketuk2 dapur~

salam alaik.

malas nak update hal berkaitan jiwa dan raga sebab malas nak jadi orang yang tak bervisi dan bermisi makanya saya spend time di dapur. untuk masakan tengahari pada hari ini, saya masak

Asam Pedas Ikan Pari *favourite! makan dengan roti :)

Kangkung Masak Belacan :) *favourite juga
untuk pengetahuan anda, Kangkung ni kebun sendiri dekat belakang rumah. termasuk lah lada merah :))


btw, rumah saya tengah meriah sebab kakak aimi  dah cuti sem, aiman, ali, anis semua ada. thats why rajin masak sedap2 dan banyak2. bila mulut yang nak makan banyak, tukang masak punya tahap kerajinan pun banyak. hihi

jazakillah~

4 comments:

ellyna riduwan said...

kakak syarah kenapa tak snap pic masakan kakak syarah..lagi best..

Syarah said...

hp syarah cap ayam. tgkp gmbr msti kabur je. tak mcm hp ell. hee

ellyna riduwan said...

ala hp ell pun cap ayam gak..

teringin pulak nak makan makanan air tangan kakak syarah!

Syarah said...

alaaa tak sedap pun. tak bukak katering mcm org tu ;D