Monday, July 19, 2010

Cemburu atau TERCABAR?

kenapa hari makin hari cemburu makin menjadi jadi? ni lah penyakit perempuan yang paling bahaya tak kira lah datang bulan ke tidak. eee nyampah btul. padahal aku pun perempuan ;D no doubt, and semalam mimpi yang buruk about this (bukan semalam je, lately almost everyday). is there any clue for me? eerkk nauzubillah. omg. hopefully it wont be true! aminn. ok2 think positive babeyh :)

selanjutnya, kenapa cemburu? cemburu kat siapa? what so ever, mana boleh cerita kat sini sebab banyak kepoci seluruh alam sedang membaca (cerita dalam hati sudah -.-) 

semoga segala urusan ku dipermudahkan. insyaAllah.

cya, salam =)

jangan lupa kirim salam sayang kat kepoci ;D

4 comments:

Anonymous said...

hey u dah ada bf ke? wow ;)i rse u jealous dgn ex bf u kan? mostprob i pun prnh rasa. myb u tercabar kowt. ignore aje rasa tu. well syaitan kan suka laga2 kan org. chill dude. anythin just text me. i'll be there for u! sara <3

Syarah said...

sara, hmm no cmnt ;) HAHA. tu lah. mybe just permainan hati kot. hee:) alaa i text u takde bls pun. ceit. INNADE! ;D

Anonymous said...

wehh lagu kau touching doe!hingus aku meleleh dgr lagu kau!hoho.tangkap leleh.jiwang gler!

Syarah said...

tak habis2. cess. haha. tu namanya sentimental, bukan jiwang! jealous ckp lah, ape brg lagu rock pecah gegendang telinga? :D cuba dgr lagu tu, menenangkan jiwa anda yg sdg kacau tu , tibeeee HAHA