Saturday, July 31, 2010

suuzon vs husnuzon. mana satu?

             semalam ternampak sesuatu (dekat mana tu tak payah tanya lah). but then i dont wanna spoil my lovely day. betul ke apa aku nampak tu? or just permainan hati? or syaitan banyak sangat or penyakit cemburu berleluasa? hmm ok takpe, take it easy ya Aisyah. seperti yang beliau cakap "sorry, i got no time to think about typical one" actually memang tak puas hati pasal tu. tapi i dunno how to explain.just let it be. ya no doubt ITS HURT! sebab tu lah kekadang terEMO. sorry ****. kenapa lah aku pergi tengok. kan sendiri dah sakit hati. tak tahu nak cakap apa melainkan senyap -.0

(IN CASE YOU READ THIS PLEASE TAKE NOTE ALRIGHT) 
"i just want you to be honest with me. bukan nak tuduh but feels like you are hiding something from me and again berani kerana benar TAKUT KERANA SALAH. tak payah tunggu di tanya apa yang tak puas hati. sendiri tahu lah tanggungjawab. bukan nak suruh you report every single thing you do. just be honest with me. as i told you, u share, i share. u quiet, i also quiet. as of now, i lebih rela diam dan mendengar"

im waiting for your explaination
(kalau lah dia baca, jarang sekali dia bukak blog ni, well very the busy)
tawakkal jelah cz ni jelah cara untuk lepaskan apa yang terpendam di hati.
harap YOU baca n fikir dalam2 dan EXPLAIN.
i dont wanna fight NO MORE!

moral of the story : 
Communication is important!

the end
salam alaik.

*ini bukan entry putus cinta ya kawan2 :)

No comments: