Wednesday, July 14, 2010

Waiting list. winkwink -.0

              Kalau dulu hobi suka kumpul shawls,  sekarang ada hobi baru, iaitu

KUMPUL DRESS & ABAYA :)

Ini kerana tempat gantung shawls dah penuh, tandanya suruh stop buying shawls kot. haha. no lah, sebenarnya, dah muak tengok shawl sebab sendiri pun dah bisnes shawl, nak tukar selera plak. lagipun sekarang tengah musim shawl, semua orang sibuk pakai yang sama. TAK ADA SPECIALITY LANGSUNG! ;D bila cakap dengan umi nak shopping dress, umi mesti cakap "awak ni, memang kayap lah laki awak, asyik nak shopping je" ok fine, so cari duit dan beli sendiri lah jawapan nya. IM KINDA INDEPENDENT PERSON :) serius tak tipu! :) so my future husband don't have to worry, PERHAPS harharhar:D tak main lah perent belikan, apa barang (cukup lah dari kecik dah menyusahkan betul tak?) lagipun bukan nak suruh umi belikan pun just nak minta izin nak keluar shopping dengan anis (also known as my daughter) -.-
I WISH I GET THIS 2 FOR MY 2010 RAYA :)
 i found this 2 in Mawar Closet's facebook click here
I love beeds, i love cotton and I LOVE GREEN! cost RM250 
(agak mahal la, myb skrg cotton tgh demand, so harga nak mark up la)
I LOVE ABAYA too :) cost RM200 
(harga nya boleh tahan, huhu. jom main kutu untuk beli abaya! HAHA)

BELOW ARE DRESS FOR MY LEPAK, DATE (perhaps), SANTAI
                                   
psstt belum waiting list for wedges n handbegs. HAHA.
CANT WAIT TO GRAB ALL THIS FROM KOREA.

the conclusion is~
OK AISYAH, SABAR! PLEASE JANGAN BOROS! BOROS KAWAN SYAITAN! HAHA ;D

4 comments:

mun said...

saya pun suka shopping. oh tuhan ampunkan saya~

Syarah said...

haha ye kak mun, bawak mengucap ;DD

Anonymous said...

weyhhh lawa gle kau sekarang! style dohhh. ehem2 dah ada pakwe la tu. spe2? roger2 lah sni. kan aku dah kata, ko msti kawen awal pnye ;D AMIN! btw blog aku dah dibuang. haha. ko ni lem sgt spam aku, aku bru je buang! duhh, amek kau :D

Syarah said...

eh anda diatas ni siapa ya? mana ada, still d same syarah kot :) kawen awl? haha, OK, DAH TAHU NI SPE! eeee dah2 la. klu ye pun nk doa, doa diam2 jela. BRU MAKBUL! haha. alaa syarah serach tak jumpa2 nk buat cmne, pinkygirl lah bagai. lenkali eja lah betul2. pariappa btul. eh syarah xde bf lah :) future husband ade lah. HAHA. kidding. single meyh ;) tapi tak available. jangan lah offer abg2 kau! HAHAHAHAHAHA