Sunday, January 2, 2011

january

salam.

Semalam terbuka reminder hp. then ternampak pada 12 january 2011 "kidib's 20th birthday". rasanya birthday KIDIB dah tak lama lagi. takut tak dapat nak wish memandangkan dah nak exam. so,, i would like to wish you

Sanah helwah (happy birthday) kidib..
  • May Allah bless u always with His barakah.
  • Semoga peningkatan umur seiring dgn peningkatan ilmu iman & amal. 
  • Dah besar tu jangan terperuk kat rumah je macam anak dara. expose urself. tapi jangan asyik lepak je. berpada pada dalam setiap tindakan ok :) 
  • Jangan garang2 sgt ;D
nak wish juga pada kakak tersayang (erkkk) Aimie yg lahir pada 18 january, my lovely pak anjang n mak long yg turut lahir pada bulan JANUARI.
semoga Allah merahmati kalian selalu.

AMIN =)
solat sunat syukur jgn lupa.
take care!

salam..

1 comment:

Anonymous said...

Thnks Syarah!!
blaja rerajin.... ;P
-KIDIB-