Wednesday, March 30, 2011

la tahzan~

salam alaik..

                 Sejak akhir2 ni, emosi saya tidak stabil, pantang disentuh, meleleh lah jawabnya. i don't know whats wrong with me. WHATS WRONG WITH YOU AISYAH!! well, to be honest, dah makin tua ni.. saya prefer simpan perasaan saya sebab saya tak rasa kalau meluahkannya kepada sesiapa, masalah saya itu akan selesai. jadi saya lebih suka simpan dan bertahan semampu yang boleh. CUKUP LAH ALLAH SEBAGAI PENDAMPING DIKALA SUKA DAN DUKA. malangnya, sekarang SAYA DAH TAK MAMPU.. saya rasa nak meletup.. bukan meletup dekat orang. tetapi entah la....

saya rasa nak menangis. huwaaaa ;'(


 

 Dan menjerit sekuat hati. .. arghhhhhh

tetapi dimana tempatnya?? DIMANA?? saya perlukan tempat itu~


                  Maaf kepada orang2 yang terkena tempias 'moody' saya yang entah apa2 ni. terutamanya orang yang paling saya rapat. i dont meant it, im sorry -,-' let me be, just leave me alone. saya sedang bermuhasabah. saya rasa macam nak masuk gua sorang2 tanpa sebarang alat komunikasi. TANPA HANDPHONE, LAPPY, FACEBOOK, BLOG dan anak beranak. saya nak berkomunikasi dengan Allah seorang diri dalam keadaan yang sangat berprivasi.. apabila saya dah ok, saya akan keluar dengan wajah yang baru, dengan semangat yang baru..

 lepaskan saya,, saya nak masuk gua sorang2. biarkan saya seorang diri buat sementara waktu ni..

by the way,,,,,

SAYA MERINDUI BUMI KUIS TERCINTA.. 

SAYA MAHU MENYIBUKKAN DIRI AGAR LEBIH MUDAH UNTUK SAYA MELUPAKAN MASALAH2 DUNIA.. SUPAYA SAYA BOLEH TERIAK BEGINI..
Qola masyghul "ana masyghul!!" 
Katakan kepada kesebokkan"aku sebok!!"
ya saya pasti, itu lah solusi yang terbaik :(


the conclusion are,,,
"la takhof wa la tahzan, innallaha ma'ana" 
("jangan takut dan jangan bersedih. sesungguhnya Allah SENTIASA bersama kita")
CUKUPLAH ALLAH SEBAGAI PENDAMPING KU DI WAKTU SUKA DAN DUKA

4 comments:

IB Andalas :) said...

owh syarah,sama la kita! amal pun macam pissed off sikit belakangan ni...tadi pun kat kelas boleh gaduh dengan kawan..masyaAllah...tak tau la kenapa..stress kot...

Aisyah Basirah (Syarah) said...

tulah, syarah pun mood mcm tsunami! huhu. yang psti bukan sbb bulan mengambang ke apa ke..lgpun stress ddk lama2 dkt rmh ni, cuak result nk keluar, rindu kwn2, insan2 tersayang. rasa sunyi dll. huhu.. apa2 pun DOAKAN SYARAH TAU AMA! esp for my result keluar akhir bulan 4 ni -,-'

IB Andalas :) said...

haha...cepatnye! uitm akhir bulan 4 baru nak exam....insyaAllah...

Aisyah Basirah (Syarah) said...

awal apa nye.. lama tau. rasa tak saba nk grade. huhu. owh perjalananku masih jauh. moga2 dipanjangkan usia.. bleh tgk ama kawin, dpt anak dll ;D