Sunday, April 10, 2011

selamat datang :)

salam alaik..

dah lama tak update blog. busy sedikit sebenarnya. birthday saya pun umi abi tak wish. sedih.. huhu. actually im not at home. thats why my parent tak wish. tapi apa2 pun, birthday kali ni i got anak saudara yaww. dia lahir 2 days before my birthday which is 1st April 2011. so dia lah peneman sambil bosan2 nak tunggu masuk sem baru. I MISS KUIS SO FREAKING MUCH! so kerja saya sekarang adalah menjadi mak bidan, jaga baby dan mak baby. its a good training seriously..



her name is Syarifah Maisarah Irdina Bt Syed Faris Hakem ;)
panjang kan. sangkut lah bakal laki dia nanti bila nak lafaz "aku nikah kan dikau dgn.."

sambung nanti na, anak saudara cheq dah nangis tu...
jazakillah ;)

No comments: