Sunday, October 9, 2011

Aisyah kembali setelah menyepi

Salam alaik.

Dah lama tak update blog ni. Sebenarnya tak tahu nak update apa.. Bukan tak ada apa2 aktiviti.. tapi bila buka blog ni.. Tangan macam cramp dan malas nak menaip. Hmm. Actually I miss someone. I miss my primary school life.
I miss my zaman kanak2. Ni kawan2 sekolah rendah dulu. 
Rindu tarbiyyah Hira' :')


Saya tak ada mood nak update blog ni. So biar lah ianya bersawang. Later saya akan update sesuatu yang bakal mengejutkan semua orang. Bukan sekarang. Harap tak ada sesiapa yang ala gossip girl ya ;p Doakan saya dipermudahkan segala urusan :)

Jazakillah