Thursday, November 29, 2012

Dedicated To Future Daddy's The One In My Tummy ^_^

Salam alaik..

Huuu. Malam ni tiba - tiba payah nak tidur. Perut sakit sangat. Rasa sebu dan nak muntah. Benda biasa berlaku lepas makan nasi. My baby dislike nasi i guess. Selalunya malam - malam before tidur, my hubby akan urut - urut bagi hilang loya. Tapi sekarang he's not here besides me.. I miss his massage, his warm hug dll.. hihi. But he's still there, far away in Sarawak :'/

Tengok kiri kanan roomates tengah layan movie apa entah. Then i asked her "Ziha, ada movie best - best tak? nak copy. tak nak cerita hantu tau (well tak elok untuk perempuan mengandung kan)".. Lepas tu copy lah cerita "Untuk 3 Hari" dll.. Honestly saya ni bukan lah suka sangat mengadap movie. Rasa baik tidur dari layan movie. haha

Dah alang - alang tak tahu nak buat apa malam ni, so layan jelah cerita ni. Saya ni cepat bosan, tu yang malas tengok movie. Permulaan cerita macam bosan.. Asyik forward forward & forward. Then sampai klimaks dia macam best sikit lah, dari situ dah tak tekan button forward dah. Towards the end ada scene yang palingggggggggggggggggggggggggg sweet ever! 

Tetiba hati rasa macam sebak & perut rasa panas (erk? hahaha. Maybe lapar kot sebab tadi makan nasi pattaya tapi tak habis). Then only i realised that i miss my husband. wuuuu. Nak call sweet -sweet sikit tapi surely sekarang dia dah tidur.  I just don't want to disturb him ;'( 

scene afdlin nyanyi lagu utk isteri dia.. i love acapella's song like this. soo touched. huu
here goes the chorus (part afdlin nyanyi dlm movie ni) :
Sayang terima kasih
Kerna memilih daku
Untuk menemani hidupmu..

Duniaku ohh kini,
Lebih memberi erti
Kerna kasihmu yang suci
Hidupku bahagia

*Hidup bahagia*
Bila kau bersama
*Bila kau bersama*
Hingga ke akhirnya...
This song is dedicated to my husband & future daddy to my baby,
 Mr Abdul Rahim Bin Mohammad Khalis
I Love You Soo Much =)
"Sayang Terima Kasih, Kerna Memilih Daku, Untuk Menemani Hidupmu.."
lots of love,
 mummy & lil baby =)

No comments: