Wednesday, July 3, 2013

ku menunggu~

Salam alaik..

Alhamdulillah 'ala kulli hal wa kulli ni'mah..

Refer to the entry.. mcm lirik lagu Rossa pulak kan. Tapi realitinya mmg sedang menunggu kehadiran my lil caliph. Since sy tak update apa2 di fb & terlalu ramai kwn2 yang text, whatsapp, viber segala tanya "dah bersalin ke??".. so jawapan nya belum.. mohon untie2 semua bersabar. Hehe


Ini gambar latest (semalam). Huuu

To be honest bercampur baur rasanya. Takut ada excited ada. Sume pun ada. Lately sangat mudah kena pedih ulu hati. Sufferrrrrr sangat. Pedih dekat dada n belakang badan, cramp dkt peranakkan dll. Adoi. Gile tak cuak. Sakit dia makes me feel like "ok baby u can go out now!". Tapi bila buat research how to face the real birth tetiba macam "ok baby rileks dlu.. bagi lah ibumu merasa puasa ramadhan tahun ni.  Ihik"

Dan lately my husband always come home late :( baby pun faham. Tu yg dia tak nak keluar kot.. bak kata drama sentap dkt tv3 "daddy go work tak pernah lambat, balik tak pernah cepat". Yes itu lah suamiku..

So rasanya itu shj entry utk inform my latest condition. Alhamdulillah masih tak warded since tak turun any tanda. Masih mampu berus tandas,  iron kesemua baju kerja hubby dll. Hehe..

Ohh ya ramai yg request entry utk pengalaman the last trimester which is 3rd trimester.  InsyaAllah will share it bila2 rajin n bila ada waktu free

Last but not least. Do pray for me n lil baby. Really hope baby lahir normal dan sihat segalanya. Also pray for the daddy tak busy sangatttttt.

Dan jangan lupa doakan utk Mesir yg sedang kucar kacir. Moga Allah beri kemenangan kepada orang mukmin. Hasbunallah wa ni'mal wakeel..

Thats it for tonight. Jzzk ♥♥♥

No comments: